GZ biologisch Technologieco., Ltd

          Steroid Homone-Poederleverancier

 

 

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis ProductenAntioestrogeensteroïden

C32h36clno8 het Anticitraat CAS 50-41-9 van ClomId Tamoxifen van het Oestrogeenpoeder

Ik ben online Chatten Nu
China GZ Biological Technology Co.,ltd certificaten
uw werkelijk goed poeder, broer, geeft opnieuw tot opdracht spoedig

—— James

Het perfecte poeder, mijn cliënten als zo veel, staat werkelijk mijn zaken Clara bij

—— John

Alles is fantastisch. U hebt de beste verpakking ik ooit hebt behandeld! Op voorwaarde dat het poeder zeer goed is, ben ik zeer tevreden om met u te werken!

—— Mike

——

C32h36clno8 het Anticitraat CAS 50-41-9 van ClomId Tamoxifen van het Oestrogeenpoeder

C32h36clno8 Anti Estrogen powder ClomId Tamoxifen citrate CAS 50-41-9
C32h36clno8 Anti Estrogen powder ClomId Tamoxifen citrate CAS 50-41-9 C32h36clno8 Anti Estrogen powder ClomId Tamoxifen citrate CAS 50-41-9

Grote Afbeelding :  C32h36clno8 het Anticitraat CAS 50-41-9 van ClomId Tamoxifen van het Oestrogeenpoeder Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: nanjian
Certificering: iso9001
Modelnummer: 50-41-9

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: negotiate
Verpakking Details: pakket discreet en verborgen pakket volgens specifiek vereiste
Levertijd: Binnen 24 uren na betaling
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram,
Levering vermogen: 1000kg/month
Gedetailleerde productomschrijving
Zuiverheid: 99% MF: C32H36ClNO8
mw: 598.08 Modelnummer: 50-41-9
Leveringsmanieren: EMS, DHL, TNT, Fedex, UPS, enz. standaard: USP/BP/CP/EP
Chemische Eigenschappen: wit poeder Betalingscondities: Western Union, Geldgram, T/T, Bitcoin
E-mail: luke@ycgmp.com Certificering: ISO 9001, USP, BP
Hoog licht:

anti estrogen supplements

,

anti estrogen drugs

Van het Oestrogeensteroïden van CAS 50-41-9 het Anti van het poederclomid Tamoxifen citraat C32h36clno8

 

 

 • Modelleer nr.: 50-41-9
 • Kleur: Wit
 •  

 • Milieubescherming: Nr
 • Classificatie: een Unducer van Ovulatie. gonade-Bevordert Princ
 • Verschijning: Poeder
 • Mw: 598.08
 • Vervoerpakket: 25kg/Drums; 1kg/Bag
 • Oorsprong: Gemaakt in China
 •  
 • Functie: Het houden van Gezondheid en het Bevorderen van de Groei
 • Mf: C32h36clno8
 • Specificatie: USP/BP/EP/CP

moleculaire structuur:
 
               C32h36clno8 het Anticitraat CAS 50-41-9 van ClomId Tamoxifen van het Oestrogeenpoeder 0

 

 

Maak een orde Welke hoeveelheid/hoeveel flesjes wilt proberen u?
Miniorde 10 (overeen te komen) flesjes
Citaat De gunstige prijzen volgens hoeveelheden zullen worden aangeboden
Betalingsmanieren T/T, Bankoverdracht, Western Union, Paypal, Geldgram en Bitcoin
Leveringsmanieren Iedereen drukt Wijzen (EMS, DHL, TNT, Fedex, UPS, enz.) uit
Verzendadres Uw bereikbaar adres wordt vereist (als mogelijk met postcode, telefoonaantal)
Verpakking Selecteer beste manieren volgens hoeveelheden en de veiligheidsgraad van het land (super discreet)
Levertijd Binnen 12 uren op ontvangstbewijs van betaling
Pakketbeelden De foto's van pakketten voor u worden aangeboden om punten apart te vertellen
Het volgen van aantal Aangeboden zodra het wordt vrijgegeven
Het verschepen tijd 3-7 werkdagen (Huis-aan-huis)
De naverkoopdienst 24/7 online voor om het even welke problemen

 

Productomschrijving

Het Clomiphenecitraat is een SERM die specifiek als vruchtbaarheidshulp toe te schrijven aan zijn capaciteit wordt gebruikt om de versie van gonadotropins te verbeteren. Clomid heeft de capaciteit om zich negatief te verzetten terugkoppelt van oestrogenen op de hypothalamic-slijmachtig-ovariaal-As. Dit zal de versie van Luteinizing-Hormoon (LH) en Follikel Bevorderend Hormoon (FSH) beduidend verhogen. Door gonadotropin versie te verhogen, kan dit tot het ei leiden die, daardoor verhogend de kans van conceptie worden vrijgegeven.

Clomid draagt ook sterke anti-oestrogeeneigenschappen die zouden kunnen therapeutisch worden gebruikt, maar zijn anti-oestrogeeneigenschappen worden het meest meestal geassocieerd met anabool steroid gebruik. Het testosteron en vele Testosteron afgeleide steroïden hebben de capaciteit om in oestrogeen door de interactie van het Testosteron met aromataseenzyme om te zetten. Aangezien de oestrogeenniveaus toenemen, kan dit tot gynecomastia en bovenmatig waterbehoud leiden. Het zwaar waterbehoud kan hoge bloeddruk ook bevorderen. Door met Clomid tijdens anabool steroid gebruik aan te vullen, zal SERM aan de oestrogeenreceptoren binden, daarom verbiedend het oestrogeenhormoon van het binden. Dit kan zeer nuttig zijn in het bestrijden van gynecomastia, zoals wanneer Clomid aan de receptor bindt het oestrogeen verhindert het borstweefsel te bevorderen. Het kan een positieve invloed op waterbehoud ook hebben, maar aangezien het actief de geen niveaus zal verminderen van het serumoestrogeen is het soms niet genoeg.

Clomid bezit ook goed werkende trekken die aan het anabole steroid gebruikers post anabole steroid gebruik voordelig zijn. Specifiek verwijzen wij naar Postcyclustherapie (PCT). Bij mensen, heeft Clomid ook de capaciteit om slijmachtig te bevorderen om meer links en FSH vrij te geven, dat op zijn beurt verbeterde natuurlijke Testosteronproductie zullen bevorderen. Dit is uiterst voordelig aan de anabole steroid gebruikers postcyclus aangezien de natuurlijke Testosteronniveaus zeer lage die toe te schrijven aan afschaffing door anabool steroid gebruik wordt veroorzaakt zullen zijn.


Function&Usage
De gemeenschappelijkste Clomid-cyclus:

over het algemeen een week 3-4 loop nadat de cursus van anabole steroïden wordt beëindigd. Vele individuen zullen met het doseren van 100mg per dag voor een week of twee en het aan 50mg per dag voor een andere week laten vallen of twee beginnen; zeer eenvoudig en enigszins efficiënt maar vaak is dit niet genoeg.

Er zijn iets vele mensen er niet in slaagt om over PCT te begrijpen, is de veronderstelling als u een eenvoudig PCT-plan voltooit, zodra doet u zullen uw natuurlijke Testosteronniveaus terug naar normaal en dit eenvoudig is niet waar zijn.

Er zijn geen Clomid-cyclus of om het even welke PCT-cyclus wij of iedereen kan anders u geven die zulk een ding kunnen doen; de totale natuurlijke Testosteronterugwinning vergt een goed beetje van tijd, het idee achter een Clomid-cyclus of om het even welk PCT-plan is het proces te versnellen, om uw lichaam een veelgevraagd hulpmiddel te geven zodat kan het daar sneller en effectiever worden.

 

Clomid was één van de originele die drugs in post-cyclus-therapie worden gebruikt gynocomastia te verhelpen en de natuurlijke het Testosteronniveaus van het lichaam te verhogen. Er zijn sommige die bijwerkingen met zwaar verlengd gebruik, zoals visieproblemen worden geïmpliceerd, en er zijn efficiëntere substanties op de markt die hetzelfde ding doen, maar Clomid is nog een efficiënte en goedkope samenstelling voor de post-cyclus-therapie van om het even welke atleet. Voor atletisch
de doeleinden, Clomid bieden geen enorm voordeel aan vrouwen aan. Bij mensen nochtans, zal de verhoging in zowel follikel bevorderend hormoon als (hoofdzakelijk) luteinizing hormoon natuurlijke Testosteronproductie om veroorzaken te stijgen.

Paradoxaal, hoewel Clomiphene-het Citraat een synthetisch oestrogeen is werkt het ook als anti-oestrogeen. De reden is dat Clomiphene-het Citraat slechts een zeer laag estrogenic effect heeft en zo de sterkere oestrogenen die, bijvoorbeeld, zich tijdens de aromatisatie van steroïden vormen, bij de receptoren worden geblokkeerd. Deze zouden die omvatten die zich tijdens het aromatiseren van steroïden ontwikkelen. Dit verhindert niet de steroïden te aromatiseren maar het verhoogde oestrogeen wordt meestal gedesactiveerd aangezien het niet aan de receptoren kan vastmaken. Het verhoogde waterbehoud en de mogelijke tekens van vervrouwelijking kunnen zo worden verminderd of zelfs volledig worden vermeden. Aangezien het antiestrogenic effect van Clomiphene-Citraat lager is dan die gevonden in Proviron, Nolvadex, en Teslac wordt het hoofdzakelijk genomen als Testosteronstimulans. Het Clomiphenecitraat is een medicijn dat de productie van het eigen bevorderende hormoon van het lichaam, gonadotropin bevordert, die op zijn beurt het Testosteronniveau verhoogt. Het, bijvoorbeeld, wordt beheerd aan vrouwen als zogenaamd anti-oestrogeen om ovulatie („ovulatiestimulator“) teweeg te brengen.

Terwijl het waar is dat Clomiphene-het citraat vele „anti-oestrogeen“ eigenschappen heeft, is er een massa betere opties. Het is is vrij zwak in vergelijking met tamoxifen citraat en de anti-aromatasesamenstellingen die beschikbaar zijn zijn meer machtig in termen van het controleren van en/of het elimineren van estrogenic bijwerkingen die waarschijnlijk zich zullen ontwikkelen. De primaire plicht van clomiphinecitraat aan post-cyclustherapie moeten zou worden verlaten.

Clomid is een drug aan vrouwen voor gebruik als vruchtbaarheidshulp die wordt gegeven. Clomid, echter, is veel zwakker dan Nolvadex in een mg voor mg-vergelijking, met ruwweg 150mgs van Clomid zijnd gelijk aan 20mgs van Nolvadex. Het zou moeten worden genoteerd, echter, dat 150mgs van Clomid nog aan ongeveer 150% van basislijnwaarde zal opheffen. U moet geen 150mgs gebruiken, nochtans; In mijn onderzoek, vond Ive dat dosissen zo laag zoals 50mgs verbeteringen en verhogingen in feite zal tonen, was mijn origineel post-cyclus-Therapieregime (zoals voorgesteld door Dan Duchaine in het originele Ondergrondse Steroid Handboek) 100mgs per dag voor een week en 50mgs/day voor een week. niet laugh& voor de recente jaren '90, toen de meeste anabole steroid gebruikers zelfs niet het wisten hoe te om Clomid te gebruiken, het werd beschouwd een routine van „als overzichts“ PCT. Ik verdenk dat Duchaine oorspronkelijk deze samenstelling aan de steroid gebruikende gemeenschap introduceerde. Clomid, enkel zoals Nolvadex, is zeer veilig voor behandeling op lange termijn van verminderd met sommige studies die zijn veiligheid en doeltreffendheid tonen maximaal vier maanden. En de post-cyclus, wanneer steroid gebruikers verminderde aan vorm lijden, is wanneer Clomid het meest efficiënt is.

 

ons voordeel:


1: meer dan 10 jaar die ervaringen uitvoeren: ons bedrijf is een professionele fabrikant en een concessiehouder op farmaceutische gebieden.

2: Hoog - kwaliteit: alle producten worden getest en door kwaliteitsinspecteur opgeslagen. Elk product is goed in zuiverheid, kleur en vormen.

3: snel en veiligheidslevering: Wij hebben voorraad, zodat kunnen wij uw orde in 4 uren leveren toen de betalingsinformatie werd bevestigd. Ook, vermijdt de speciale verpakking aan verschillende producten het risico van douane. Als u betere ideeën voor verpakking hebt, zal het ook in onze overweging komen.

4.intimate na-verkoopt de dienst: Als er een echt kwaliteitsprobleem is, veroorzaakt door ons, zullen wij u vrije goederen voor vervanging opnieuw versturen of zullen uw verlies terugbetalen.

5. Diverse betalingswijzen: Western Union, T/T Moneygram of bitcion etc.

6. concurrerende prijs: de prijs van onze producten is lager dan de marktprijs en op basis van de hoeveelheid is er meer korting zal verstrekken aan u.

Contactgegevens
GZ Biological Technology Co.,ltd

Contactpersoon: Clara

Tel.: 8617620351346

Direct Stuur uw aanvraag naar ons