Thuis

SBS BIOTECH CO.,LTD Fabrieksreis

Certificaat
China SBS BIOTECH CO.,LTD certificaten
Klantenoverzichten
uw werkelijk goed poeder, broer, geeft opnieuw tot opdracht spoedig

—— James

Het perfecte poeder, mijn cliënten als zo veel, staat werkelijk mijn zaken Clara bij

—— John

Alles is fantastisch. U hebt de beste verpakking ik ooit hebt behandeld! Op voorwaarde dat het poeder zeer goed is, ben ik zeer tevreden om met u te werken!

—— Mike

——

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4
SBS BIOTECH CO.,LTD SBS BIOTECH CO.,LTD SBS BIOTECH CO.,LTD SBS BIOTECH CO.,LTD

 • lopende band

  Biologische SBS stelt meer dan 2000 mensen tewerk die aan het uitrusten van productiefaciliteiten met scherp-randtechnologieën worden gestreefd. Wij verbeteren onophoudelijk onze productiviteit, gebruikend hoogte - kwaliteitsproducten om marktvereisten te handhaven.
  De geavanceerde technologie en de deskundigheid op het gebied van chemie in vaste toestand laten ons toe om aangepaste specificaties van de distributie van de deeltjesgrootte, bulkdichtheid, verwante substanties, verschijning en meer door procesontwerp te verstrekken. Als professionele fabrikant van steroïden en hormonen, hebben wij de gehele productielijn die van 16DPA, 8DM en 4AD beginnen.
  De nieuwe productieplaatsen zijn in aanbouw met betrekking tot de normen van CGMP en ISO-evenals vereisten van hoogst gereglementeerde markten om toekomstige strategische overdracht van producten en internationaal samenwerkingsproject met belangrijke farmaceutische ondernemingen te bereiken.

   

  SBS BIOTECH CO.,LTD fabriek productielijn 0

 • OEM / ODM

  Onze fabriek heeft volledige Q.A. & een Q.C.system. Wij bezitten gemachtigde reeksen van het analyseren van instrumenten met hoogte 

  efficiency en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om te analyseren en te controleren 

  producten.

   

  SBS BIOTECH CO.,LTD fabriek productielijn 0

 • R & D

  Het R&D-team is gestructureerd in drie secties, zich specialiseert in het gebied van Onderzoeklaboratorium, Proeffabriek, en Kwaliteitsonderzoek. Voor specifieke studies/projecten, werken wij gewoonlijk met de meest relevante lokale Universiteiten samen

  en het bekende Onderzoek Organizations.Chemists van de Onderzoeklaboratoria en zal Proeffabriek actief en dicht tijdens procesoverdracht samenwerken. Shuangbojie heeft 450 technische personen in onderzoek en ontwikkeling die een diepgaande investering is om een regelmatige stroom van API te produceren. 

   

  SBS BIOTECH CO.,LTD fabriek productielijn 0

Contactgegevens
SBS BIOTECH CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. Alex

Tel.: 86-18171373082

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)