Wat zijn de voordelen van testosteron undecanoate?

May 5, 2023
Laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de voordelen van testosteron undecanoate?

Sleutelwoorden: testosteron, testosterondeficiëntie, testosterontherapie, hypogonadism in mannetje
Inleiding
De testosterondeficiëntie wordt gezien als de deficiëntie van testosteron(t) productie door de testikels. Deze deficiëntie resulteert in een pathologisch lage systemische testosteronconcentratie, evenals de concentraties van zijn bioactivee metabolites dihydrotestosterone (DHT) en estradiol (E2) .1 Testosterondeficiëntie kan tot 10% van mensen wereldwijd beïnvloeden en 40% van mensen over de leeftijd van 45.Signs en de symptomen van testosterondeficiëntie omvatten kenmerkende fysieke veranderingen zoals regressie van secundaire geslachtskenmerken, verminderde magere spiermassa, en cognitieve veranderingen. De restauratie van serumtestosteron op physiologic, of eugonadal, is niveaus getoond om enkele symptomen van testosterondeficiëntie te verminderen en significante verbetering van levenskwaliteit te verstrekken. Veelvoudige behandelingsopties voor testosterondeficiëntie er bestaan, het meest meestal bestaand uit testosterontherapie (TT) met exogeen testosteron. Specifiek, is het testosteron undecanoate (Turkije) een 11 koolstof lang androgen esterderivaat van testosteron dat in een injecteerbare of mondelinge formulering komt. Onlangs, wij gezien=hebben= een escalatie in de beschikbare FDA-approved vormen van Turkije van T. Hierin, stellen wij een geconcentreerd overzicht op testosteron undecanoate en zijn diverse formuleringen, evenals een praktische gids voor prescribers voor.
Wat Testosterondeficiëntie is
Vanaf Amerikaanse Urologic Verenigingsrichtlijnen, wordt de testosterondeficiëntie gediagnostiseerd met een niveau van het serumtestosteron onder 300 ng/dL twee afzonderlijke maal, met allebei geleid in de vroege ochtend in combinatie met symptomen. De recente studies suggereren dat 300 ng/dL geen aangewezen scheiding voor diagnose van testosterondeficiëntie kunnen zijn, en zo zou de diagnose door een opgeleide die arts moeten worden gemaakt op biochemisch serum (testosteron en van het geslachtshormoon bindende globuline) wordt gebaseerd en klinische symptomen gegeven de bijkomende medische voorwaarden van de specifieke patiënt. Ongeacht primaire of secundaire etiologie, wordt de testosterondeficiëntie geassocieerd met kenmerkende fysieke veranderingen, met inbegrip van gynecomastia, regressie van secundaire geslachtskenmerken, en seksuele dysfunctie. De testosterondeficiëntie wordt ook geassocieerd met musculoskeletal veranderingen zoals verminderde minerale botdensiteit en spiermassa. Bovendien zijn de zwaarlijvige of te zware mensen getoond om hogere tarieven van secundaire testosterondeficiëntie te hebben dan hun normale gewichtstegenhangers. De psychologische storingen zoals lage motivatie, slechte concentratie, en verminderde energie zijn ook frequente zorgen van mensen met laag T., van de symptomen, is de verminderde energie het meest gemelde hypogonadal symptoom bij mensen jonger dan 40 jaar oud.
Waarom behandelen wij Testosterondeficiëntie?
De testosterontherapie kan stemming, libido, seksuele functie, evenals de massa van de verhogingsspier en beendichtheid verbeteren, hematocrit van anemische niveaus opheffen, en lichaamsvet verminderen. Ondanks minder afdoend bewijsmateriaal, melden vele patiënten ook significante verbeteringen van hun energieniveau en cognitieve functie met TT.Currently, hebben de studies strijdige resultaten in verband met de reproduceerbaarheid getoond en het mechanisme van deze verbeteringen van energie en kennis, en, als dusdanig, de 2018 AUA Richtlijnen erkennen geen verbeteringen van energie en kennis zoals bekende voordelen van TT.
Conclusies
Het behandelen van patiënten met testosterondeficiëntie niet alleen verbetert directe symptomen, maar ook minimaliseert nawerking op lange termijn van t-deficiëntie zelf. T de deficiëntie is een bekend risico voor hart- en vaatziekte, en met hypertensie, dyslipidemia, zwaarlijvigheid, en diabetes geassocieerd. Een meta-analyse van 2018 van zeven waarnemingsstudies wees erop dat de mensen met testosterondeficiëntie een verhoogd risico van myocardiaal infarct hebben en de samengevoegde analyse van 12 studies een verhoogd risico van hersenongevallen in vergelijking met mensen met normale t-niveaus aantoonde.

 

Als u om het even welke vragen hebt, gelieve te voelen vrij om me te contacteren:

E-mail: Jasonraws106@gmail.com

Whatsapp: +86-19128233885